Kruševac Porta

Нови софтвер за е-управу

Нови софтвер за е-управу

9. јуна 2022.

У циљу унапређења услуга електронске управе у оквиру Градске управе , данас су представници Канцеларије за информационе технологије и електронску управу Републике Србије – Марко Радоњић са сарадницима, посетили Крушевац. Разговарали су са градоначелником Јасмином Палуровић, замеником начелника Градске управе Крушевац Весном Анђелић и представницима надлежних служби.

 

Влада Републике Србије – Канцеларија за информационе технологије и електронску управу, донирала је Граду Крушевцу софтвер који ће омогућити слање и пријем различитих информација кроз различите и независне канале комуникације.

Ради се о интегралном систему за управљање односом са корисницима ( интегрални ЦРМ , тикетинг и мултиканални комуникациони систем ).

Платформа је адекватно решење за комуникацију са грађанима, које треба да допринесе значајном скраћивању времена потребног за обраду предмета и унапређењу квалитета пружања услуга јавне управе.

Увођењем овог софтвера, успоставиће се ефикасан начин општења странака и државних органа у писаном или усменом облику, уз омогућавање правне сигурности и економичности поступка, односно испуњавања услова за успостављање и пуно остваривање услуга електронске управе,


Scroll Skip to content