Kruševac centar

Ревакцинација градског руководства

Ревакцинација градског руководства

1. марта 2021.

Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић са својим сарадницима данас је примила другу дозу вакцине кинеског произвођача „Синофарм“.

Данас су се ревакцинисали и заменик градоначелника Александар Јовановић, начелник Градске управе Иван Анђелић, заменик начелника Градске управе Весна Анђелић и помоћници градоначелника Јелена Тодоровић, Иван Парезановић и Владимир Петровић.

Градоначелник Јасмина Палуровић приликом обраћања медијима истакла је да сам процес вакцинације иде веома добро и да до сада није било проблема. „До сада је у нашем граду вакцинисано око 25.000 људи, све се одвија по стандардној процедури. Ми и даље морамо да водимо рачуна и након ревакцинације, јер само тако можемо сви заједно да превазиђемо вирус. Вакцина има довољно, четири опције су избору, а свим старијим лицима која нису у могућности да дођу до Хале спортова, мобилне екипе урадиће вакцинацију у њиховим домовима“.

 

Кол центар који је организован ради помоћи нашим суграђанима за процес пријаве за вакцинацију ради сваког дана од 8:00 до 16:00 часова, а телефон је 037/466-466 и 066/446-446.


Scroll Skip to content