Kruševac Porta

Завршна приредба предшколаца ПУ „Ната Вељковић“

Завршна приредба предшколаца ПУ „Ната Вељковић“

27. јуна 2021.

У амфитеатру Слободишта, малишани предшколског узраста установе „Ната Вељковић“ одржали су завршну приредбу. Повељу „У име живих“, по тексту Добрице Ћосића, прочитала  је градоначелник Јасмина Палуровић.

Деци, родитељима и свим присутнима обратила се директор ПУ „Ната Вељковић“, Весна Живковић: „Срећни смо што данас заједно славимо живот. Срећни што данашњом приредбом величамо и будимо љубав према националном бићу коме сви припадамо. И овог Видовдана да се види наша највећа истина, а то је да су наша највећа снага и моћ управо наша деца“.

Ове године наш град обележава 650 година од оснивања. Зато је тема завршне приредбе предшколаца  „Под златним сунцем царског града“ и има обележја овог веома значајног догађаја.

На приредби, којој је претходио свечани дефиле, је учествовало око 800 предшколаца са градског и сеоског подручја, који су у 9 тачака показали програм.

Приредби је присуствовало градско руководство, градоначелник Јасмина Палуровић, заменик градоначелника Александар Јовановић, председник Скупштине града Предраг Вукићевић, помоћници градоначелника Јелена Тодоровић и Марко Кнежевић, представници јавног, друштвеног и политичког живота Крушевца.


Scroll Skip to content