Крушевац Слободиште

Завршено асфалтирање путног правца Гари – Церова

Завршено асфалтирање путног правца Гари – Церова

3. јуна 2021.

У јеку грађевинске сезоне, на територији града Крушевца, радови се одвијају према планираној динамици и пуним интензитетом. Данас је делегација – градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Предраг Вукићевић, заменик градоначелника Александар Јовановић, начелник Градске управе Иван Анђелић и шеф Службе месних заједница Горан Милић, обишла новоасфалтирани општински пут Гари – Церова.

Реч је о деоници у дужини од 1200 метара, ширине 5 метара, а након завршетка асфалтирања, ради се на сређивању канала за одвод воде.

Из буџета Града издвојено је преко 16 милиона динара, а инвестиција је реализована преко Уговора о јавно – приватном партнерству са извођачем, предузећем „Техноградња“, изјавила је градоначелник Јасмина Палуровић.

Иначе, активности се одвијају несметаним континуитетом на свим активним градилиштима, пре свега на путевима, али и другим инфраструктурним пројектима планираним за текућу буџетску годину.

И мештани су задовољни, потврдио је председник Савета МЗ Гари Горан Милутиновић. У овој месној заједници живи и послује већи број малих привредника, тако да ће им асфалтирање олакшати комуникацију и транспорт робе.

Такође, овом деоницом повезују се два пута од великог значаја – Жупски и Бруски.

Овим се заокружује завршетак инфраструктурних радова на овом потезу.

Председник Савета МЗ Гари захвалио се представницима Града Крушевца на успешној сарадњи, захваљујући којој је и реализована ова инвестиција.


Scroll Skip to content