Kruševac centar

Završeno asfaltiranje putnog pravca Cerova – Župski put

Završeno asfaltiranje putnog pravca Cerova – Župski put

28. jula 2021.

Povodom završetka asfaltiranja putnog pravca Cerova – Župski put, danas je delegacija grada – gradonačelnik Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Predrag Vukićević, zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović, načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić i šef Službe mesnih zajednica Goran Milić, obišla ovu lokaciju.

 

 

Zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović je precizirao da je dužina novoasfaltirane deonice oko 1200 metara, a finansirana je sredstvima JP „Putevi Srbije“. Vrednost radova premašuje 17,5 miliona dinara. Osim što je urađena nova kolovozna konstrukcija za srednje teško saobraćajno opterećenje sa asfaltnim zastorom, urađene su i bankine, rigole i odvodni kanali.

 

 

Prema rečima meštana, put je bio u veoma lošem stanju, sa zemljanim zastorom, udarnim rupama i denivelacijom na više mesta. U znatnoj meri je bio oštećen i zbog slivanja površinskih voda na kolovoz, jer na pretežnom delu trase nema odvodnih kanala, ili pak nisu održavani.

 

 

Kako je istakao zamenik gradonačelnika, ovo je drugi urađeni putni pravac u ovoj mesnoj zajednici, a ono što je u planu je i asfaltiranje oko 600 metara puta do groblja u Garima.

 

 

Svi ostali radovi finansirani od strane JP „ Putevi Srbije „ i iz lokalnog budžeta, se odvijaju prema planu i programu.

 

 

 

 


Scroll Skip to content