Kruševac centar

Završeno asfaltiranje i stabilizacija klizišta na deonici puta Sebečevac – Meševo

Završeno asfaltiranje i stabilizacija klizišta na deonici puta Sebečevac – Meševo

2. decembra 2021.

Danas je Sebečevcu završeno asfaltiranje deonice puta ka Meševu, a lokaciju su obišli gradonačelnik Jasmina Palurović, predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević, zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović i šef Službe mesnih zajednica Goran Milić.

U razgovoru sa meštanima gradonačelnik Jasmina Palurović ukupna dužina asfaltirane deonice je 450 metara, vrednost radova je oko 10,2 miliona dinara. Urađena je i sanacacij stabilizovanog klizišta i urađene su kanalete u dužini od 120 metara, a vrednost ovih radova je oko 1,5 miliona dinara. “Početkom sledeće građevinske sezone, nastavićemo sa svim planiranim radovima, koji zbog vremenskih uslova možda neće završeni do kraja godine”, rekla  je gospođa Palurović.

Meštani su ovom prilikom govorili o svemu dosad urađenom u ovom naseljenom mestu, kao i o eventualnim novim potrebama na poboljšanju infrastrukture.

U ime meštana Sebečevca na urađenom se zahvalio Milan Pantić, odbornik u Gradskoj skupštini, koji je istakao da je ovaj put od velikog značaja za ovo naseljeno mesto u kome ima puno dece, malih i srednjih privatnih preduzeća i većih poljoprivrednih proizvođača.

Naseljeno mesto Sebečevac ima oko 500 meštana.

 


Scroll Skip to content