Крушевац Слободиште

Завршено асфалтирање и стабилизација клизишта на деоници пута Себечевац – Мешево

Завршено асфалтирање и стабилизација клизишта на деоници пута Себечевац – Мешево

2. децембра 2021.

Данас је Себечевцу завршено асфалтирање деонице пута ка Мешеву, а локацију су обишли градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине града Предраг Вукићевић, заменик градоначелника Александар Јовановић и шеф Службе месних заједница Горан Милић.

У разговору са мештанима градоначелник Јасмина Палуровић укупна дужина асфалтиране деонице је 450 метара, вредност радова је око 10,2 милиона динара. Урађена је и санацациј стабилизованог клизишта и урађене су каналете у дужини од 120 метара, а вредност ових радова је око 1,5 милиона динара. “Почетком следеће грађевинске сезоне, наставићемо са свим планираним радовима, који због временских услова можда неће завршени до краја године”, рекла  је госпођа Палуровић.

Мештани су овом приликом говорили о свему досад урађеном у овом насељеном месту, као и о евентуалним новим потребама на побољшању инфраструктуре.

У име мештана Себечевца на урађеном се захвалио Милан Пантић, одборник у Градској скупштини, који је истакао да је овај пут од великог значаја за ово насељено место у коме има пуно деце, малих и средњих приватних предузећа и већих пољопривредних произвођача.

Насељено место Себечевац има око 500 мештана.

 


Scroll Skip to content