Kruševac centar

Засеок Гајићи у Каонику добио асфалт

Засеок Гајићи у Каонику добио асфалт

20. октобра 2022.

Реконструисану улицу Миодрага Гајића у Каонику  обишли су данас Јасмина Палуровић, градоначелник града Крушевца, начелник Градске управе Весна Анђелић и помоћник градоначелника Марко Кнежевић.

Планом развоја Месне заједнице Каоник овај део – засеок Гајићи добио је новоасфалтирану улицу, укупне дужине 635 метара (са урађеном банкином и каналима за воду).  „Ову улицу урадили смо по унапред утврђеном плану и програму развоја месне заједнице, што је пример добре праксе и за друге месне заједнице. Само добрим планирањем можемо да постигнемо добре резултате и оставримо зацртане циљеве. Први део у дужини од око 420 метара је урађен пре пар година, а овим делом од 635 метара смо заокружили све радове“, рекла је госпођа Палуровић.

Горан Милошевић, председник МЗ Каоник захвалио се Министарству пољопривреде и локалној самоуправи  који су заједничким средствима средили ову улицу. „У овом делу Каоника има доста мештана и овом улицом је спојен овај крај са центром села. Трудићемо се да у наредном плану развоја предложимо све оне пројекте који су неопходни да се реконструишу или изнова изграде како би се побољшао квалитет живота мештана Каоника, а приоритет нам је плато код школе и још једна улица“, рекао је господин Милошевић.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је учествовало са 20 милиона динара, а Град Крушевац је из буџета издвојио око 1,7 милиона динара. Радове је изводило предузеће „Техноградња“ доо Крушевац.

Скупу у Каонику присуствовао је и начелник Расинског управног округа Иван Анђелић.


Scroll Skip to content