Kruševac centar

Радови у Ломиној улици

Радови у Ломиној улици

24. маја 2021.

У оквиру радова на првој деоници Ломине улице, од Видовданске до Душанове, замњене су старе азбестне цеви новим полиетиленским у дужини од 360 метара, са превезивањем прикључака. Вредност инвестиције по предмеру и предрачуну износи 19.262.114,99 динара, а извођач радова је „Техноградња“.

Према речима градоначелника Јасмине Палуровић, радови се финансирају средствима из буџета Града и средствима ЈП „Водовод Крушевац“, динамика радова је по плану и завршетак је у планираном року – до 25. јуна 2021. године.

Директор ЈП „Водовод Крушевац“ Владимир Милосављевић, истакао је да су замњене  старе азбестне цеви новим полиетиленским са превезивањем индивидуалних прикључака.

Сада се настављају радови на другој деоници од Душанове до Шумадијске у дужини од 370 метара, након чега ће се ући и у улице Светог Саве и Острво Вида.

Поред ових радова, у Ломиној улици „Техноградња“ активно ради и на уклањању старог асфалта и припреми за асфалтирање прве деонице, а након тога извршиће се и комплетна реконструкција асфалта и ивичњака и у улици Саве Милошевића.

Обиласку су присуствовали и председник Скупштине града Крушевца Предраг Вукићевић, заменик градоначелника Александар Јовановић, начелник Градске управе Иван Анђелић и шеф Службе месних заједница Горан Милић.


Scroll Skip to content