Крушевац Слободиште

Промовисања мера аграрне политике Града Крушевца

Промовисања мера аграрне политике Града Крушевца

10. маја 2021.

На иницијативу помоћника градоначелника за пољопривреду, шумарство и водопривреду Марка Кнежевића, а у сарадњи са Службом за пољопривреду и водопривреду и Пољопривредном саветодавном и стручном службом Крушевац одржан је састанак са пољопривредним произвођачима са циљем информисања пољопривредника о актуелним подстицајним мерама Града Крушевца и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Помоћник  Марко Кнежевић је присутне упознао са конкурсима који је Град расписао у марту месецу и најавио расписивање још три конкурса у наредних седам дана и то субвенционисање прераде,  сеоског туризма и органске производње. Град интезивно ради на активностима у вези оснивања локално акционих група (ЛАГ) и планира се да се одрже састанци са свим лаокалним самоуправама у Расинском округу.

 

smart

Представници Пољопривредне саветодавне и стручне службе су информисали присутне са детаљима Пројекта Министарства пољопривреде и Светске банке, намењеног за субвенционисање, опреме и механизације за примарну пољопривредну производњу у свим областима.


Scroll Skip to content