Kruševac Porta

Пријем за репрезентативца Србије у рукомету за глуве особе

Пријем за репрезентативца Србије у рукомету за глуве особе

13. јула 2021.

Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић, приредила је пријем за Алексу Алексића, репрезентативаца Србије у рукомету за глуве особе, који је од 18.-27.06.2021. учествовао на Европском првенсту у Загребу. Иначе, наш град има још једног репрезентативца у овом спорту који је такође био на овом првенству, Мирослава Ћалића, који због годишњег одмора није присуствовао данашњем пријему.

Градоначелник Јасмина Палуровић упутила је честитке на великом успеху, уз жељу да се догодине на Олимпијади у Бразилу оките златном медаљом. Такође, разговарала је са Алексићем о начину тренирања, као и могућности помоћи града за лакше и свеобухватније физичке припреме на теренима Спортског центра Крушевац.

Захваливши се на пријему, наш репрезентативац је изнео утиске са првенства у Загребу, као и о будућим такмичењима. „После паузе због COVID вируса, ужелели смо се такмичења, тако да уз мало среће могли смо и до финала  у Загребу, јер смо полуфинале од Русије изгубили голом разлике у последњим тренуцима меча. Жеља свих нас играча је да догодине на највећом такмичењу покушамо да будемо у финалу и донесемо толико жељену златну медаљу“.

 

Алекса је, на једној утакмици током првенства у Загребу, проглашен за играча утакмице и најбољег стрелца са 4 постигнута гола на том мечу.

Пријему су присуствовали и заменик градоначелника Александар Јовановић и знаковни тумач Слађана Стошић.


Scroll Skip to content