Kruševac Porta

Пријем странака

Пријем странака

30. јула 2021.

У Градској управи данас је одржан пријем странака које су се обратиле за помоћ службама и институцијама у надлежности града Крушевца.

Пријем је организовала градоначелник Јасмина Палуровић.

Присуствовале су странке које нису могле телефонским путем да реше своје проблеме.

С обзиром на вишемесечне мере заштите изазване епидемијом ковид вируса и отежаном могућношћу личног доласка у надлежне службе, пријем је организован у великој сали зграде Градске управе уз поштовање свих мера.

Данашњи пријем је први које је организован после Ковид ситуације.

Теме су углавном биле везане за област путне и комуналне инфраструктуре, правно – имовинске односе и урбанизам, запошљавање, социјалну област и др. Позвани су: инспекцијске службе, јавна предузећа Дирекција и Водовод, Правно – имовинска служба, Служба месних заједница, Полицијска управа Крушевац, Национална служба запошљавања, Центар за социјални рад, представници Градске управе.

Након обављених појединачних разговора, уколико су решења изискивала сложенију процедуру, странке су упућиване на даље поступање.

Подсећамо, број телефона отворен за позиве грађана у Градској управи је 414 753, а мејл адреса : protokol@krusevac.rs

Препорука је да се странке и даље обраћају за добијање информација пре свега телефонским и електронским путем на наведене адресе, како би се максимално убрзао рад са странкама и решавање њихових проблема и захтева.

 


Scroll Skip to content