Kruševac Slobodište

Prijem povodom jubileja – 5 decenija rada Radio Kruševca

Prijem povodom jubileja – 5 decenija rada Radio Kruševca

12. oktobra 2020.

Povodom obeležavanja pola veka rada i postojanja Radio Kruševca, gradonačelnica Jasmina Palurović priredila je prijem za vlasnika, direktora i predstavnike zaposlenih u ovoj medijskoj kući.

Regionalni Radio Kruševac, 14. oktobra na Dan oslobođenja grada proslavlja značajan jubilej – 5 decenija rada i postojanja.

Iako je radio kao medij suočen sa izazovima savremenog doba, uspeo je da sačuva svoje mesto na raznolikom medijskom nebu i dokaže opravdanost postojanja u sve većoj konkurenciji sredstava javnog informisanja.

Radio Kruševac kao pravovremeni javni servis svih građana, pruža informativne, edukativne i zabavne sadržaje sa frekfencije 93,2 megaherca, istakao je Radoica Milosavljavić, vlasnik Regionalne Televizije Kruševac u čijem sastavu radi i Radio Kruševac, vremešni hroničar dešavanja u Rasinskom okrugu. Emituje se 24. časovni program, koji obuhvata i programe radija Slobodna Evropa i Radija Sputnjik.

 

U narednom periodu trudićemo da budemo još bolji, a naš budući rad odvijaće se u tri segmenta, osavremenjavanje tehnike, prelazak na novu lokaciju, gde će i radni uslovi biti u skladu sa vremenom u kojem živimo, kao i podmlađivanje kadra i stvaranje novih novinarskih prepoznatljivih imena, dodao je Milosavljević.

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović čestitala je jubilej svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući, sa željom da se obostrana saradnja nastavi i unapredi. Kao jedan vid podrške lokalne samouprave je i sufinansiranje medijskih projekata koji se izdvajaju svojim kvalitetom, angažovanošću i sadržajem primerenim građanima sa ovog područja.
Prijemu kod gradonačelnice prisustvovali su direktor Regionalne Radio Televizije Kruševac Đorđe Kovačević, novinar i voditelj Lidija Jakovljević i muzički urednik radija Branislav Stojanović.

Program Radio Kruševca strimuje se i preko interneta, a za slušaoce u centralnoj i jugozapadnoj Srbiji emituje se preko predajničkog sistema sa Goča, na frekvenciji 93.2 Mhz.


Scroll Skip to content