Kruševac centar

Посета Научно технолошком парку у Нишу

Посета Научно технолошком парку у Нишу

12. новембра 2020.

Научно технолошки парк у Нишу данас су посетиле градоначелник Јасмина Палуровић и директор Бизнис инкубатора Мартина Манојловић.

Директор Научно технолошког парка (НТП) Милан Ранђеловић са својим помоћницима за инфраструктуру и менаџмент – Милошем Петровићем и Александром Ђорђевићем упознао је госте из Крушевца са начином рада овог Парка.

Ово је била прилика да домаћини изнесу своја виђења везана око што бољег организовања и функционисања старт ап и малих предузећа, а све то што може да се искористи за пословање и рад привредних субјеката у Бизнис инкубатору у Крушевцу. „Стојимо Вам на располагању за сваки вид помоћи, јер имамо искуства како са радом Бизнис инкубатора, тако и са НТП, тако да вам можемо олакшати рад и дати одређене смернице за успешну реализацију пројекта“, рекао је господин Ранђеловић.

Госпође Палуровић и Манојловић су домаћине упознале са оним што је до сада урађено у Бизнис инкубатору и са даљим плановима и циљевима развоја. „Захваљујемо вам на вашој намери да нам изађете у сусрет и помогнете у свим евентуалним проблемима, а надамо се да ћемо заједничком сарадњом допринети квалитетном и успешном раду оба бизнис субјекта“, рекле су гошће из Крушевца.

 

Једногласан став на овом састанку је да су оваква организовања старт ап и малих предузећа, преко НТП и Бизнис инкубатора, одличан подстицај младим људима за покретање бизниса, јер поред простора могу добити и логистичку помоћ везану за пословање.


Scroll Skip to content