Kruševac Porta

Poseta kampa kompanije “Behtel Enka”

Poseta kampa kompanije “Behtel Enka”

1. aprila 2021.

Gradonačelnik Jasmina Palurović i predsednik Regionalne privredne komore Kruševac Maja Marković, na poziv rukovodstva kompanije “Behtel Enka”  posetili su kamp ovog preduzeća koji su izvođači radova na Moravskom koridoru.

Na sastanku i kraćoj prezentaciji, domaćini su upoznali goste sa svim tehničkim karakteristikama kampa i predstojećim radovima na auto-putu Pojate – Preljina.

Kamp se prostire na površini od 23 hektara, ima preko 1400 kreveta, opremljen je sa velikom trpezarijom, TV salom i svim drugim pratećim sadržajima za normalan život zaposlenih radnika. U ovom trenutku preko 60 domaćih radnika  radi na poslovima uređenja i održavanja kampa.

U okviru kompleksa postoji i savremena laboratorija za sva ispitivanja kvaliteta podloge i asfalta koji će biti ugrađivani u ovu saobraćajnicu.

 

Na sastanku je razgovarano i o svim radnim mestima koja nedostaju ovoj kompaniji, tako da svi zainteresovani mogu da se jave svojim mesnim zajednicama (gde postoje aplikacioni formulari za zapošljavanje) i upravi ovog preduzeća.

Jedan od zaključaka sa ove posete je i izraženo obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom između lokalne samouprave i kompanije “Behtel Enka”, sa ciljem da se ta saradnja u narednom periodu još više unapredi.


Scroll Skip to content