Kruševac centar

Посета кампа компаније „Бехтел Енка“

Посета кампа компаније „Бехтел Енка“

1. априла 2021.

Градоначелник Јасмина Палуровић и председник Регионалне привредне коморе Крушевац Маја Марковић, на позив руководства компаније „Бехтел Енка“  посетили су камп овог предузећа који су извођачи радова на Моравском коридору.

На састанку и краћој презентацији, домаћини су упознали госте са свим техничким карактеристикама кампа и предстојећим радовима на ауто-путу Појате – Прељина.

Камп се простире на површини од 23 хектара, има преко 1400 кревета, опремљен је са великом трпезаријом, ТВ салом и свим другим пратећим садржајима за нормалан живот запослених радника. У овом тренутку преко 60 домаћих радника  ради на пословима уређења и одржавања кампа.

У оквиру комплекса постоји и савремена лабораторија за сва испитивања квалитета подлоге и асфалта који ће бити уграђивани у ову саобраћајницу.

 

На састанку је разговарано и о свим радним местима која недостају овој компанији, тако да сви заинтересовани могу да се јаве својим месним заједницама (где постоје апликациони формулари за запошљавање) и управи овог предузећа.

Један од закључака са ове посете је и изражено обострано задовољство досадашњом сарадњом између локалне самоуправе и компаније „Бехтел Енка“, са циљем да се та сарадња у наредном периоду још више унапреди.


Scroll Skip to content