Kruševac Porta

Посета директора Управе за трезор

Посета директора Управе за трезор

21. маја 2021.

Директор Управе за трезор Министарства финансија Републике Србије Марко Гверо са сарадницима посетио је данас Крушевац. Током разговора са градоначелницом Јасмином Палуровић и директором крушевачке Филијале Зораном Стевановићем, истакнут је значај продубљивања сарадње и даљег развијања добрих односа Управе и Града у циљу бољег пружања услуга свим грађанима  Крушевца и Расинског округа.

Управа за трезор, подсетио је Гверо,  спроводи процес модернизације целокупне своје мреже, коју чине 34 филијале и 110 експозитура широм земље. У оквиру овог процеса у најскоријој будућности отпочеће реновирање филијале Управе у Крушевцу, реновирање шалтер сала у експозитурама у Александровцу, Варварину и Брусу где ће бити инсталиран и редомат – уређај којим се значајно утиче на смањење гужви и укида потреба грађана за чекањем у редовима.

Из Управе за трезор истичу да посебну пажњу посвећују равномерном развоју, са жељом да грађанима у сваком месту и општини где послују пруже једнако висок квалитет својих услуга.

Напоменуто је да грађани и привреда имају могућност да на свим шалтерима Управе за трезор изврше плаћање рачуна и дажбина у потпуности без накнаде или уз најнижу провизију.

Током посете, директор Управе за трезор Марко Гверо је истакао посебно задовољство због прилике да делегација коју предводи посети Крушевац баш у години када се обележава велики јубилеј 650-годишњице града, подсетивши на славну историју и значај који Крушевац има, не само за Расински округ, већ за целу Србију.

Закључено је да је рад на модернизацији и на стварању бољих услова за пословање и живот грађана у овом крају заједнички циљ, који може бити постигнут, још једном је подвучено,   само уз одржавање и даље развијање сарадње Управе за трезор и Града Крушевца.


Scroll Skip to content