Kruševac centar

Поклон ваучери за младе волонтере

Поклон ваучери за младе волонтере

26. јула 2021.

У Мозаик сали Градске управе данас су додељени поклон ваучери младим волонтерима који су током прошле године дали неизмеран допринос сузбијању пандемије корона вируса, кроз различите активности усмерене од стране Града Крушевца, односно Штаба за ванредне ситуације.

Пријем тим поводом организовали су градоначелник Јасмина Палуровић и заменик градоначелника Александар Јовановић, а присуствовали су председник Скупштине Предраг Вукићевић, народна посланица Невена Ђурић, помоћник градоначелника за друштвене делатности Јелена Тодоровић и чланови Савета за младе, који је и иницијатор идеје.

Младим волонтерима се најпре обратила градоначелник Јасмина Палуровић. Она им се захвалила на несебичној помоћи и ангажовању које су показали током пандемије, истичући да без њихове подршке, многе активности Града не би могле да се реализују тако брзо, ефикасно и квалитетно.

 

Речима похвале придружио се и заменик градоначелника Александар Јовановић, председник Савета за младе. Он је истакао да су поклон ваучери симболичан начин да се Град захвали на показаном труду, залагању и хуманости. Њихова помоћ се састојала у паковању и дистрибуцији пакета, рад у кол центрима, обилазак пензионера и куповину намирница и лекова, поделу дезинфекционих средстава и друго према исказаним потребама.

 

Укупно 266 волонтера млађих од 30 година из 45 месних заједница ( које су и достављале спискове) са територије града, као и волонтера Црвеног крста одазвало се позиву и дало свој несебичан допринос.

 

Ваучере је уручио заменик градоначелника Александар Јовановић, а они обухватају коришћење базена и теретане Спортског центра, чланске карте Народне библиотеке, годишњу улазницу за Народни музеј, улазнице за филмске пројекције биоскопа „ Крушевац „ , као и за представе Крушевачког позоришта.


Scroll Skip to content