Kruševac Porta

Отворена 8. мартовска изложба цвећа

Отворена 8. мартовска изложба цвећа

4. марта 2022.

У фоајеу Крушевачког позоришта, отворена је традиционална 8. мартовска изложба цвећа у организацији ЈКП „Крушевац“. У наредних 5 дана у термину од 8:00 до 20:00 сати, свим посетиоцима ће бити понуђен велики избор саксијског цвећа, како из увоза, тако и из домаће производње.

Изложбу је отворила градоначелник Јасмина Палуровић подсећајући да је Крушевац један од ретких градова чије ЈКП више деценија негује лепу традицију, организујући 8. мартовску изложбу цвећа посвећену припадницама лепшег пола. Том приликом честитала је суграђанкама празник уз жељу да им сваки дан у години буде испуњен љубављу, поштовањем и разумевањем.

Директор ЈКП „Крушевац“  Снежана Радојковић је изјавила да је у оквиру продајне изложбе заступљено око 4.000 комада саксијског цвећа , од чега је преовлађујући део, око 2.500 из сопствене производње.

Цене су такође примерене „свачијем џепу“ и крећу се од 100 до 7.000 динара.

Директорка Снежана Радојковић је такође честитала Међународни дан жена свим Крушевљанкама, позивајући их да посете ову изложбу и лично уживају у обиљу разноликих боја, мириса и врста цвећа, као непогрешивог избора за поклон свакој дами.


Scroll Skip to content