Kruševac centar

Отворен реновирани објекат Ауто мото савеза Србије у Крушевцу

Отворен реновирани објекат Ауто мото савеза Србије у Крушевцу

23. маја 2022.

У присуству бројних званица, сарадника и пријатеља, данас је свечано отворен реновирани објекат Ауто мото савеза Србије у Крушевцу (ул. Аеродромска 6).

„У складу са изменама новог Закона о безбедности саобраћаја и у интересу бољег и безбеднијег одвијања, реновирали смо објекат АМСС у Крушевцу, који је обухватио тоталну реконструкцију“, изјавио је приликом отварања директор Велибор Јовановић.

Уведен је виши ниво стандарда, а радови су се одвијали током 5 месеци. Целокупна инвестиција – унутрашње и спољно уређење, као и партерни прилаз коштала је 45 милиона динара.

Председник компаније АМСС Дејан Стојић је рекао да је АМС Крушевац прави пример ауто базама и да се кроз ову пословну релацију огледа и њихова изузетна сарадња.

Свечано пресецање врпце поверено је градоначелници Јасмини Палуровић, која је заједно са директором АМС Крушевац Велибором Јовановићем симболично обележила почетак нове етапе у пословању.

АМСС је модерна пословна организација којој данас поверење указује огроман број возача и која широким спектром делатности наставља да сервисира потребе и унапређује безбедност свих учесника у саобраћају.

У АМС Крушевац  могу се обавити технички прегледи возила, регистрација и осигурање возила, путно осугурање, хомологација, атест фолије и плина.

Планови су да се и даље прате нови пословни трендови у складу са Законом о безбедности саобраћаја.

 


Scroll Skip to content