Kruševac Porta

Oтворен други продајни објекат компаније „Лидл“

Oтворен други продајни објекат компаније „Лидл“

4. новембра 2021.

У Крушевцу је данас отворен други продајни објекат компаније „Лидл“. Заједно са представницима компаније, врпцу је пресекла градоначелник Јасмина Палуровић.

 

„Крушевац је град који ствара добро пословно окружење и трудимо се да будемо место у коме ће ивеститори наћи поузданог партнера “, изјавила је Градоначелница.

Град Крушевац је изашао у сусрет инвеститору изградњом улице у дужини од 135 метара, између Југ Богданове и Железничке. Вредност инвестиције је око 20 милиона динара, а обухваћени су инфраструктурни радови: изградња водоводне и канализационе мреже, асфалтирање.

Јасмина Шрндић из корпоративних комуникација компаније Лидл је рекла да „врхунском услугом  и разноврсним асортиманом по повољним редовним и акцијским ценама“  желе да стекну поверење нових потрошача.

Она је истакла и нови Deluxe асортиман производа, посебно погодан за празничну трпезу.

Компанија „Лидл“ је поводом отварања припремила и посебно изненађење за новорођене бебе у Крушевцу „Бебину чаробну кутију“. У оквиру пројекта „Таши – таши“, који се реализује у сарадњи са компанијом Apello, све маме из Крушевца које се породе у периоду од 4. до 12. новембра, добиће кутију висококвалитетних производа за негу коже Лидл брендова „Cien“, „Lupilu“ и „Siempre“.

Иначе, новоотворени објекат широке потрошње налази се у улици Југ Богданова 23, на простору од 2400 метара квадратних, са више од 100 паркинг места и 25 запослених.

Радно време је од 08:00 до 22:00 сата, сваког дана.


Scroll Skip to content