Kruševac Slobodište

Održana 3. sednica Saveta za mlade

Održana 3. sednica Saveta za mlade

17. decembra 2021.

Danas je održana 3. sednica Saveta za mlade, kojom je predsedavao Aleksandar Jovanović. zamenik gradonačelnika i predsednik Saveta.

Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, u nastavku je predstavljena analiza rezultata rada Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca. Predstavljeno je svih 36 aktivnosti i programa koje je Kancelarija za mlade grada Kruševca realizovala tokom ove godine i analiza uspešnosti istih.

Tokom 2021. godine, preko 2660 mladih je učestvovalo na makar jednoj aktivnosti koju je Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca.

Članovi Saveta su ocenili da je program neformalnog obrazovanja najuspešnija aktivnost, koja je obuhvatala kurs fotografije, kurs grafičkog dizajna, radionica izrada murala, radionica osnova digitalnog marketinga, kurs osnova programiranja, kurs menadžmenta projekata i kurs šminke (napredni nivo).

 

Na trećoj sednici Saveta za mlade bilo je reči i o aktivnostima i promociji rada i aktivnosti Saveta za mlade grada Kruševca i Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti u narednoj godini.


Scroll Skip to content