Kruševac Porta

Oдржана 3. седница Савета за младе

Oдржана 3. седница Савета за младе

17. децембра 2021.

Данас је одржана 3. седница Савета за младе, којом је председавао Александар Јовановић. заменик градоначелника и председник Савета.

Након усвајања записника са претходне седнице, у наставку је представљена анализа резултата рада Канцеларије за младе Одељења за друштвене делатности града Крушевца. Представљено је свих 36 активности и програма које је Канцеларија за младе града Крушевца реализовала током ове године и анализа успешности истих.

Током 2021. године, преко 2660 младих је учествовало на макар једној активности коју је Канцеларија за младе Одељења за друштвене делатности града Крушевца.

Чланови Савета су оценили да је програм неформалног образовања најуспешнија активност, која је обухватала курс фотографије, курс графичког дизајна, радионица израда мурала, радионица основа дигиталног маркетинга, курс основа програмирања, курс менаџмента пројеката и курс шминке (напредни ниво).

 

На трећој седници Савета за младе било је речи и о активностима и промоцији рада и активности Савета за младе града Крушевца и Канцеларије за младе Одељења за друштвене делатности у наредној години.


Scroll Skip to content