Kruševac Porta

Одржана 24. телефонска ванредна седница Штаба за ванредне ситуације Града Крушевца

Одржана 24. телефонска ванредна седница Штаба за ванредне ситуације Града Крушевца

4. новембра 2020.

На одржаној 24. телефонској ванредној седници 04.11.2020. градски Штаб за ванредне ситуације града Крушевца је донео следеће закључке у складу са епидемиолошком ситуацијом на територији града Крушевца:

  1. НАЛАЖЕ СЕ да ЈКП“Крушевац“ да уз надзор Комуналне инспекције спроводи једном дневно прање улица и јавних површина дезинфекционим средством натријум-хипохлоридом по препоруци Завода за јавно здравље Крушевац, а у складу са метеролошким условима.
  2. Све установе, организације и управници стамбених зграда на територији града Крушевца могу преузети концентровани раствор Натријум-хипохлорида на локацији ЈКП Крушевац улица Николе Чоловића бр. 2, уз предходну обавезну најаву на телефон 037/423-026.
  3. У складу са задатком донешеним на седници Координационе комисије за инспекцијски надзор одржаној 23.10.2020.године. Потребно је наставити са појачаним заједничким инспексијским надзором у координацији инспекциских органа Града Крушевца и републичких инспекциских органа, као и других државних органа на нивоу Расинског управног округа.
  4. Обавезују се сви да наставе са обавезном применом епидимиолошких мера у циљу сузбијања пандемије вируса COVID-19, нарочито у јавном превозу и на местима јавног окупљања, а у складу са препорукама Републичког Кризног штаба.

Scroll Skip to content