Kruševac Porta

Oдржана 2. седница Савета за младе

Oдржана 2. седница Савета за младе

22. јуна 2021.

Данас је одржана 2. седница Савета за младе, којом је председавао Александар Јовановић. заменик градоначелника и председник Савета, а присуствовали су сви чланови Савета.

Након усвајања записника са претходне седнице, у наставку је представљена анализа резултата анкете у вези са реализацијом радионица Канцеларије за младе Одељења за друштвене делатности града Крушевца.  Анкету је попунило 356-оро младих, од 15 до 30 година, са територије града Крушевца.

Чланови Савета одабрали су седам радионица, које су имале и највећи број гласова, а које ће Канцеларије за младе Одељења за друштвене делатности реализовати током септембра, и то: курс фотографије, курс графичког дизајна, радионица израда мурала, радионица основа дигиталног маркетинга, курс основа програмирања, курс менаџмента пројеката, курс шминке (напредни ниво).

Такође, разговарало се о одабиру   радионица које ће се реализовати у склопу програма неформалног образовања Канцеларије за младе.

 Председник Савета Александар Јовановић, дао је предлог за награђивање волонтера и волонтерки који су дали допринос у одговору на пандемију корона вируса у 2020. години, који су чланови и чланице Савета једногласно усвојили.

Задатак Савета, до наредне седнице, је да осмисли пригодан програм за Међународни дан младих – 12. август.


Scroll Skip to content