Kruševac Slobodište

Održan “Mali sajam sporta”

Održan “Mali sajam sporta”

1. oktobra 2020.

Uz poštovanje svih  protiv epidemijskih mera za sprečavanje širenja zarazne bolesti COVID 19  na otvorenom prostoru, na atletskom stadionu u Kruševcu, u organizaciji Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sportskog saveza Srbije, Grada Kruševca, Sportskog saveza grada Kruševca i Sportskog centra Kruševac održan je „Mali sajam sporta“.

Na „Malom sajmu sporta“ se predstavilo devet kruševačkih sportova: (atletika, planinarenje, peintbol, fudbal, odbojka, rukomet, košarka, auto moto sport  i badminton). Tom prilikom „Mali sajam sporta“ obišli su i svečano ga otvorili pomoćnik ministra za sport i omladinu  Republike Srbije  Uroš Pribićević ispred Ministartva omladine i sporta Republike Srbije i sportski direktor Sportskog saveza Srbije Dragan Šešum ispred Sportskog saveza Srbije.

Pomoćnik gradonačelnika  grada Kruševca za sport i omladinu  Vladimir Petrović uputio je reči dobrodošlice gostima i svim sportistima,sportskim radnicima i ljubiteljima sporta koji su se ovom prilikom okupili na “Malom sajmu sporta“  istakavši da su  sport i zdravi stilovi života pravi  put za razvoj dece i mladih u Kruševcu i da će grad Kruševac kontinuirano razvijati kapacitete za razvoj sporta i sportske infrastrukture. Kruševac se još jednom dokazao kao dobar domaćin  a sportske organizacije su pokazale kontinuitet svog postojanja i  sportskog razvoja.

 


Scroll Skip to content