Kruševac centar

Одржан „Мали сајам спорта“

Одржан „Мали сајам спорта“

1. октобра 2020.

Уз поштовање свих  против епидемијских мера за спречавање ширења заразне болести COVID 19  на отвореном простору, на атлетском стадиону у Крушевцу, у организацији Министарства омладине и спорта Републике Србије, Спортског савеза Србије, Града Крушевца, Спортског савеза града Крушевца и Спортског центра Крушевац одржан је „Мали сајам спорта“.

На „Малом сајму спорта“ се представило девет крушевачких спортова: (атлетика, планинарење, пеинтбол, фудбал, одбојка, рукомет, кошарка, ауто мото спорт  и бадминтон). Том приликом „Мали сајам спорта“ обишли су и свечано га отворили помоћник министра за спорт и омладину  Републике Србије  Урош Прибићевић испред Министартва омладине и спорта Републике Србије и спортски директор Спортског савеза Србије Драган Шешум испред Спортског савеза Србије.

Помоћник градоначелника  града Крушевца за спорт и омладину  Владимир Петровић упутио је речи добродошлице гостима и свим спортистима,спортским радницима и љубитељима спорта који су се овом приликом окупили на “Малом сајму спорта“  истакавши да су  спорт и здрави стилови живота прави  пут за развој деце и младих у Крушевцу и да ће град Крушевац континуирано развијати капацитете за развој спорта и спортске инфраструктуре. Крушевaц се још једном доказао као добар домаћин  a спортске организације су показале континуитет свог постојања и  спортског развоја.

 


Scroll Skip to content