Kruševac centar

Одржан 11. “Дунавски бизнис форум”

Одржан 11. “Дунавски бизнис форум”

27. априла 2022.

Градоначелник Јасмина Палуровић учествовала је  на “Дунавском бизнис форуму” који се ове године одржао у Бања Луци.

Овај форум, 11 по реду, одржава се у земљама Дунавске регије, а основни циљ је размена искустава локалних самоуправа за бољи, квалитетнији и успешнији живот својих грађана.

Градоначелник Бања Луке Драшко Станивуковић поздравио је све присутне, укратко говорио о прошкости, садашњости и будућим плановима овог града.

“Ми смо град са великим и реалним плановима за унапређење Бања Луке, а исто то желим и вашим срединама. Да би смо све то урадили треба огроман рад, како нас челника локалних самоуправа, тако и свих суграђана. Ми смо задужбинари, јер иза нас остају плодови  нашег рада, наша дела” рекао је Станивуковић.

 

Током рада форума, одржано је више панела посвећених локалном развоју, дигитализацији локалних самоуправа, животној средини, путној инфраструктури, рурарлном туризму, на којима су говорили стручњаци из ових области, представници локалних самоуправа….

У паузи између два панела градоначелник Јасмина Палуровић имала је краће разговоре са већим бројем колега градоначелника, међу којима је био и “први човек”  Бања Луке Драшко Станивуковић.

На крају рада овог скупа градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић добила је вредно признање „Златни мост“ као награду за све оно што је урадила на повезивању локалних самоуправа,  људи и идеја.

Организатори 11. Дунавског бизнис форума били су град Бања Лука, Развојна агенција Бања Лука  и компанија “Медиа инвент” из Новог Сада.


Scroll Skip to content