Крушевац Слободиште

Обилазак радова на стадиону Јединство у Малом Головоду

Обилазак радова на стадиону Јединство у Малом Головоду

14. септембра 2021.

 

 

Јасмина Палуровић, градоначелник града Крушевца је данас са сарадницима обишла радове на стадиону Јединство у Малом Головоду, као  једну од наших капиталних инвестиција.

До сада је извођач радова Техноградња доо Крушевац извео радове на партерном уређењу тј.   земљане радове. Вредност ових радова износи  око 50 милиона динара.

 

Са “Техноградњом” доо Крушевац је потписан уговор о изградњи пратеће инфраструктуре за стадион – припремни радови на изградњи атлетске стазе и терена са вештачком травом. Уговорена вредност је око 25 милиона динара. Средства су издвојена из буџета града.

Фудбалски савези Расинског округа и Србије донираће вештачку траву, а Министарство омладине и спорта донираће тартан за атлетску стазу. Вредност ових донација је 25 милиона динара.

Такође, обишли су и радове на изградњи саобраћајница на старом аеродрому, ПДР Стари аеродром    фаза 1 и фаза 2 у дужини од око 1,2 кm са инсталацијама (електро, водовод и канализација). Градоначелница је подсетила да је  уговорена вредност радова око 151,4 милиона динара. Министарства привреде и Град учествују са по 75,7 милиона динара. Извођач радова је Техноградња доо Крушевац. До почетка септембра, извођач радова је извео радове   у вредности од   81, 5 милиона   динара.

У насељеном месту Гаглово руководство Града је заједно са председником МЗ Миланом Антићем и мештанима обишло Дом културе на коме је завршена реконструкција кровног покривача. Извођач радова је  „ МП ПРОЈЕКТ“ Крушевац, а вредност изведених радова је  2,24 милиона динара. Пошто је завршено и асфалтирање пута у дужини од 450 м, градоначелница је изјавила да је вредност радова 5,3 милиона динара, а извођач радова је Друштво посебне намене “Крушевац пут” ДОО.


Scroll Skip to content