Kruševac Porta

Награђени најбољи математичари

Награђени најбољи математичари

23. септембра 2020.

Данас је организован пријем у Мозаик сали за ученике основних и средњих школа, који су остварили једно од прва три места и за оне који су учествовали на Републичком такмичењу из математике.

 

Јасмина Палуровић, градоначелник Града Крушевца је честитала ученицима и њиховим наставницима и професорима математике на оствареним резултатима. Подсетила је да је, увођење ванредног стања због актуелне епидемиолошке ситуације изазване корона вирусом, прекинуло је овогодишњи циклус такмичења која су прописана Календаром такмичења Министарства просвете, науке и технолошког развоја за школску 2019/2020. годину. Зато је ово Републичко такмичење из математике одржано са закашњењем, у августу.

 

„Град Крушевац oвом приликом жели да вас награди за ваш рад и труд. То је само мали подстрек и успомена која ће вас увек подсећати на то да Крушевац мисли на вас. Зато, драга децо, учите, образујте се и улажите у себе , али пре свега будете честити и добри људи“, поручила је градоначелница.

 

Пријему су присуствовали и Зоран Асковић, начелник Школске управе, Александар Јовановић, заменик градоначелника и Јелена Тодоровић, помоћник градоначелника за друштвене делатности који су заједно са градоначелницом уручили похвале и књиге нашим најбољим математичарима.

 


Scroll Skip to content