Крушевац Слободиште

Јуниорско атлетско првенство Србије у Крушевцу

Јуниорско атлетско првенство Србије у Крушевцу

29. августа 2020.

Град Крушевац је домаћин дводневног Првенства Србије у атлетици за јуниорке и јуниоре. Такмичење је отворио помоћник градоначелника за омладину и спорт Владимир Петровић.

 

На „Мичетовом стадиону“ данас се у нашем граду одржава јуниорско атлетско првенство у атлетици. Ове године учешће је узело преко такмичара из више од 35 клубова.

Помоћник градоначелника за омладину и спорт Владимир Петровић пожелео је свим такмичарима пуно успеха. „Желим да данас и сутра на првенству остварите своје спортске циљеве за које сте се жестоко припремали у претходном периоду. Сваки сантиметар и свака секунда могу вам донети ловорике, али и ако не успете у својим намерама, нека вам ово првенство послужи као добра поука за нека наредна надметања. Град Крушевац, као град спорта, учинио је све да имате изванредне услове за једно фер и спортско такмичење“.

Крушевачка публика има прилику да данас и сутра види будућност српске атлетике, који представљају будуће освајаче медаља на највећиим међународним атлетским смотрама.

 


Scroll Skip to content