Kruševac Porta

Dani Srpske u Srbiji

Dani Srpske u Srbiji

23. septembra 2021.

U okviru manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, Grad Kruševac je posetila delegacija Bijeljine, u sastavu: Jasmina Abdulahagić, direktor Turističe organizacije Bijeljina, Cvjetin Vilotić, saradnik TO Bijeljina, Tatjana Duvnjak, saradnik za promocije, planiranje i unapređenje rada Predstavništva i Jelena Kusmuk, saradnik za razvoj i unapređenje privredne saradnje. Prijem za članove delegacije, priredila je Jelena Todorović, pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti, Marko Knežević, pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu i Suzana Milosavljević, direktor Turističke organizacije Kruševac.

U cilju promocije Republike Srpske svake godine se organizuje višednevna manifestacija u više gradova, koja kroz različite programske aktivnosti podstiče razmenu kulturnih ostvarenja i kulturne baštine, predstavljanje prirodnih lepota, turistička mesta, ugostiteljstva, prezentuje investicione mogućnosti, i kao najbitnije učvršćuje vezu između srpskog naroda sa obe strane Drine.

Ovom prilikom su na platou ispred Trga glumaca prezentovane turističke ponude i potencijali Republike Srpske.

U večernjim satima, naši sugrađani, imaće priliku da u Kruševačkom pozorištu pogledaju predstavu „Komedija ometena u razvoju“, u produkciji Gradskog pozorišta „Semberija“ iz Bijeljine.


Scroll Skip to content