Крушевац Слободиште

Дани Српске у Србији

Дани Српске у Србији

23. септембра 2021.

У оквиру манифестације „Дани Српске у Србији“, Град Крушевaц је посетила делегација Бијељине, у саставу: Јасмина Абдулахагић, директор Туристиче организације Бијељина, Цвјетин Вилотић, сарадник ТО Бијељина, Татјана Дувњак, сарадник за промоције, планирање и унапређење рада Представништва и Јелена Кусмук, сарадник за развој и унапређење привредне сарадње. Пријем за чланове делегације, приредила је Јелена Тодоровић, помоћник градоначелника за друштвене делатности, Марко Кнежевић, помоћник градоначелника за пољопривреду и Сузана Милосављевић, директор Туристичке организације Крушевац.

У циљу промоције Републике Српске сваке године се организује вишедневна манифестација у више градова, која кроз различите програмске активности подстиче размену културних остварења и културне баштине, представљање природних лепота, туристичка места, угоститељства, презентује инвестиционе могућности, и као најбитније учвршћује везу између српског народа са обе стране Дрине.

Овом приликом су на платоу испред Трга глумаца презентоване туристичке понуде и потенцијали Републике Српске.

У вечерњим сатима, наши суграђани, имаће прилику да у Крушевачком позоришту погледају представу „Комедија ометена у развоју“, у продукцији Градског позоришта „Семберија“ из Бијељине.


Scroll Skip to content