Kruševac Porta

Асфалтирање улица у Малом Головоду

Асфалтирање улица у Малом Головоду

25. октобра 2023.

Руководство града Крушевца наставља са обиласцима локација где су у току грађевински и инфраструктурни радови. Данас су били актуелни послови на асфалтирању више улица у МЗ Мало Головоде, а обишли су их градоначелник Јасмина Палуровић, председник Скупштине Предраг Вукићевић, заменик градоначелника Александар Јовановић и шеф Службе месних заједница Горан Милић.

 

Ради се о улицама професора Вујића, Јакова Ненадовића, улице Солунских бораца, Абердареве, Гочке и Блажевачке. У свим улицама, осим Јакова Ненадовића где ће бити постављене бехатон коцке, ради се асфалтирање.

Укупна вредност инвестиција је преко 36 милиона динара, изјавила је градоначелник Јасмина Палуровић, а обухваћене су Планом развоја града на основу приоритета које је доставила ова месна заједница.

Осим ових, актуелни су и радови на водоводној и канализационој мрежи и др.

 

 

Према речима председника Месне заједнице Зорана Ђорђевића, асфалтираће се укупно преко километар ( на свих 6 локација ), а задовољство поводом ових активности су изразили и мештани којих у оквиру ове МЗ има око 7,5 хиљада.

Упоредо са асфалтирањем, радило се и на гасификацији, сређује се чесма на гробљу, а у плану је и изградња капеле.

Све припремне и пратеће радове обавља ЈКП „Крушевац“, а тим поводом данас је присуствовала и директор Снежана Радојковић.


Scroll Skip to content