Kruševac Porta

Честитке поводом Дана младих

Честитке поводом Дана младих

12. августа 2021.

Поводом 12. августа – Међународног дана младих, градоначелник Јасмина Палуровић и заменик градоначелника Александар Јовановић упутили су честитке.

 

„Задовољство ми је да у име Града Крушевца и у своје лично име честитам свим младима Међународни дан младих.

Крушевац је град који подржава младе и активно ради на унапређењу и побољшању њиховог квалитета живота – да им обезбеди безбрижно детињство и младост, добре услове за школовање, сигурну будућност и место у коме ће наставити да живе, раде и стварају своје породице.

У време пандемије изазване корона вирусом млади су се активно и одговорно укључили као волонтери  и били велика помоћ нашим суграђанима. Показали су да у тешким тренуцима можемо рачунати на њихову подршку и зато смо им захвални.

Желимо да ви млади и даље наставите да доприносите промовисању, бољем разумевању и унапређењу свог положаја у друштву, уз подршку Града и свих друштвених група, јер ви сте наша снага, лепша  будућност и најважнији потенцијал Србије“, каже се у честитки градоначелника Јасмине Палуровић.

 

Заменик градоначелник и председник Савета за младе Александар Јовановић, такође је упутио честитку младима: „Младим људима, херојима сутрашњице, енергији која дефинише будућност, идејама које и немогуће чине могућим, честитам Међународни дан младих!“.


Scroll Skip to content