Kruševac centar

Започела колективна вакцинација у компанији „Kromberg&Schubert“

Започела колективна вакцинација у компанији „Kromberg&Schubert“

23. марта 2021.

Данас је у компанији „Kromberg&Schubert“ организовано добровољно колективно вакцинисање запослених против вируса COVID-19. Вакцинациони пункт су обишли градоначелник Јасмина Палуровић и председник Скупштине Предраг Вукићевић.

У организацији Регионалне привредне коморе Крушевац и Дома здравља Крушевац  данас је у амбуланти ове компаније организована добровољна вакцинација. Одазив радника је задовољавајући и у зависности од броја заинтересованих радника вакцинација биће организована и наредних дана.

Градоначелник Јасмина Палуровић разговарала је са радницима који су чекали на вакцинацију, који су рекли да им се свиђа што је ово организовано у њиховом колективу и да ће на бржи и лакши начин обавити вакцинацију.

Директор Регионалне привредне коморе Крушевац Маја Марковић истакла је да Комора жели да пружи помоћ око организације свим већим привредним субјектима који су заинтересовани за колективну вакцинацију.

Градоначелник Јасмина Палуровић присутним медијима је нагласила да је на територији града задовољавајући одзив  грађана, да је поред Хале спортова ангажовано за процес вакцинације и 14 амбуланти на сеоском подручју. „Драго нам је да се и овако једна велика компанија која послује у нашем граду одлучила на добровољну вакцинацију својих запослених и  да на тај начин  испоштују све мере личне и колективне заштите у борби против вируса“.

 

Кристоф Кронтхелер, технички директор и Владимир Петровић, комерцијани директор на састанку са челним људима локалне самоуправе истакли су да су задовољни досадашњом сарадњом и изнели су планове компаније за наредни период.

Након састанка обишли су производне линије и упознали госте са самим процесом производње.


Scroll Skip to content