Kruševac centar

Привремени орган града Крушевца

Председница:

  • Јасмина Палуровић

 

Jaсмина Палуровић је рођена 05.06.1972. године у Крушевцу. Школовала  се у Крушевцу и Чачку, где је завршила Технички  факултет. Радну каријеру започела је у Трајалу у Дедини. Радила је у Сектору производње на руководећим местима, затим у Служби припреме и планирања, Сектору технологије и развоја и била директор Сектора производње ауто-гума.  Радила је на унапређењу квалитета рада и поседује одговарајуће сертификате. Обављала је послове заменика директора „ЈАТ апартмана“ доо Копаоник.

Од 2012 – 2014. године била је одборник Скупштине града и председник Савета за буџет и финансије.Од 30. априла 2014. године до јуна 2016. године успешно је обављала функцију  заменика градоначелника Града Крушевца, а од јуна 2016. године до 25.12.2017.  функцију председника Скупштине града Крушевца.Похађала је обуке Шведског међународног центра  за локалну демократију из области унапређења родне равноправности и поседује одговарајући сертификат. Рекреативно се бави атлетиком, учесник је више полумаратонских трка и до сада је истрчала десет полумаратона.

Говори енглески језик. Kомуникативна је и динамична и има велико искуство у раду са људима.

На функцији Градоначелника била до 30. октобра 2023.

 

 

 

Чланови:

  • Предраг Вукићевић

 

Предраг Вукићевић рођен је 21. септембра 1972. године у Крушевцу. По образовању је дипломирани економиста. Од 1998. године ради као приватни предузетник.Од 2014. године обављао је функцију председника Регионалне привредне коморе Крушевац. Као директор Регионалне привредне коморе Крушевац своје професионално ангажовање је усмеравао на развој квалитета и ефикасности коморског система. Добитник је многобројних признања међу којима је и повеља „Капетан Миша Анастасијевић“ за допринос у развоју коморског система Србије. Био је одборник Скупштине града Крушевца у последња два мандата, а председник ОГ Александар Вучић – Србија побеђује од 2018. године. Потпредседник је Градског одбора Српске напредне странке и њен члан од оснивања.

У слободно време рекреативно се бави риболовом, кошарком и фудбалом. Члан је Менсе.

Ожењен је, отац двоје деце.

е-пошта: predrag.vukicevic@krusevac.rs

Дужност председника Скупштине обављао је до 30.октобра 2023.

 

  • Александар Јовановић

 

Александар Јовановић је рођен у Крушевцу 12. децембра 1990. године. Завршио је основне и мастер студије на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, на смеру међународна политика и стекао звање мастер политиколог за међународне односе.Похађао је више курсева и семинара у земљи и иностранству из области пројектног менаџмента, права, домаће и међународне политике, запошљавања младих и постпеналне подршке бившим осуђиваним лицима.Радио је у Градској управи Града Крушевца у Одељењу за друштвене делатности и невладиној организацији Омладински Савет Крушевац, као координатор пројеката, од којих су најзначајнији: „Подршка малолетним преступницима да се поново интегришу у друштво и тржиште рада“ „Знањем до посла“ и „Социјално предузеће за бивша осуђивана лица Skill Mill“.Аутор је два приручника за пружење постпеналне подршке бившим штићеницима васпитно поправних установа. Бави се научно-истраживачким радом на пољу мултидисциплинарних иновација за социјалне промене.Волонтер је и члан скупштине Црвеног крста Крушевац и бивши председник Савета Месне заједнице Мудраковац. Члан је Мреже за постпеналну подршку Србије. Дугогодишњи је члан Српске напредне странке.

Говори енглески и немачки језик.

На функцији заменика Градоначелника био до 30.октобра 2023.

 

 

  • Синиша Максимовић

 

Синиша Максимовић рођен је 1959. године у Влајковцима, Општина Брус. Завршио је Вишу туристичку школу – економиста за туризам. Радио је у Пошти Крушевац.

Био је истакнути омладински руководилац и командант више савезних Омладинских радних акција.

Био је руководилац хотела „Јуниор“ у Брзећу од 1996. – 2001. године, а од 2008. до 2012. године обављао је дужност заменика председника Скупштине града Крушевца. Након тога обављао је функцију заменика градоначелника Крушевца (2012-2014) и био је народни посланик у периоду од 2014-2016. године.

Члан је Социјалистичке партије Србије од њеног оснивања и председник је Градског одобра СПС Крушевац.

Ожењен је,  отац два сина.

е-пошта: sinisa.maksimovic@krusevac.rs

Дужност заменик председника Скупштине обављао је до 30.октобра 2023.

 

 

  • Саша Анђелковић

 

Доктор ветеринарске медицине

Рођен је 1970.године у Крушевцу.

Завршио је Ветеринарски факултет у Београду, након чега се запослио у Ветеринарској станици Крушевац. Од 2000. до 2004.године био је одборник Демократске странке Србије у Скупштини града Крушевца. Од 2004. до 2008.године обављао је функцију заменика Градоначелника. Члан Градског већа био је од 2008. до 2009.године. На руководећој функцији у Ветеринарској станици у Крушевцу – као директор, био је од 2012. до 2016.године. Након тога, до 2020. такође је био директор – ветеринарске станице „Супервет 037“ ДОО у Великом Шиљеговцу. Мандат одборника нове Демократске странке Србије у локалном парламенту, припадао му је у периоду од 2020. до 2023.године.

Ожењен, отац двоје деце.

Scroll Skip to content