Крушевац Слободиште

Крушевац домаћин државног првенства у атлетици за сениоре

Крушевац домаћин државног првенства у атлетици за сениоре

25. јуна 2022.

Град Крушевац је домаћин дводневног државног првенства у атлетици за сениорке и сениоре. Првенство је у име града домаћина отворила градоначелник Јасмина Палуровић. Присутнима се обратио и генерални секретар Атлетског савеза Србије Слободан Бранковић, а церемонији свечаног отварања присуствовао је и помоћник градоначелника за омладину и спорт Владимир Петровић.

Поздрављајући присутне генерални секретар АСС Слободан Бранковић изразио је велику захвалност Граду Крушевцу и Атлетском клубу „Крушевац“, јер се првенство већ трећи пут одржава у граду под Багдалом, а сви такмичари носе изузетне утиске са претходних такмичења, тако да се нада истом квалитету и овога пута.

„Желим да данас и сутра на првенству остварите своје спортске циљеве за које сте се жестоко припремали у претходном периоду. Сваки сантиметар и свака секунда могу вам донети ловорике, али и ако не успете у својим намерама, нека вам ово првенство послужи као добра поука за нека наредна надметања. Град Крушевац, као град спорта, град добре спортске инфраструктуре учинио је све да имате изванредне услове за једно фер и спортско такмичење“, рекла је градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић.

На првенству учествује преко 300 такмичара из 55 атлетских клубова


Scroll Skip to content